Familjekonstellation

 
Familjekonstellation

Anmälan:

Boka din plats genom att betala en anmälningsavgift på 350:- (100:- som representant) via swish till 123 675 44 81 alternativt till bankgiro 5769-4879. Mottagare skall vara Senses by nature AB.

 

I samband med betalningen och anmälan är det viktigt att du anger ditt namn, datum för aktuell kurs, mejladress, bostadsadress samt telefonnummer.

 

Vid ev. avbokning får man inte tillbaka anm avgiften.
Vid avbokning senare än 24 tim innan betalas hela avgiften.

Praktisk information

Datum & tid:

14 mars, 13:00 - 18:00.

 

Plats:

Strax utanför Dalby, Lund. Adress sändes efter bokning. Möjlighet för upphämtning vid närliggande busshållplats finns om så önskas.

 

Pris:

Konstellation 1200:-

Representant: 350:-

 

Deltagande:

Du deltar antingen genom att ställa upp din egen konstellation (bara ett fåtal platser) eller som representant.

 

Som representant kommer du också att få göra en mindre konstellationsövning. Du får information om metoden, vi mediterar tillsammans och du ges möjlighet att delta som representant.

 

För att ställa upp din egen konstellation behöver du ha tidigare erfarenhet att stå som representant.

 

Alla är välkomna att vara med som representant!

 

 

Vid frågor kontakta Crearome@gmail.com

Har du hört talats om familjekonstellation?

FAMILJEKONSTELLATION är till för alla eftersom alla har en familj och oändligt många förfäder bakom sig, oavsett om vi träffat dem eller inte. Vi kan ju faktiskt inte vara utan föräldrar eller släktingar för då hade vi inte funnits här och nu.

 

Energin från varje individ i förhållande till oss och varandra och under olika tider, finns kvar och går att arbeta med. Den kan visa oss mönster, stagnation, outtalade regler i familjer, kärlek, flöden och smärta.

Är vi beredda att ta in sanningarna som de är, se och förändra ett mönster, börja stoppa en kedja av ärvda vanor som inte gynnar oss eller andra? Även om det är svårt, gör ont, kräver sårbarhet och skapar förändring?

Vi välkomnar dig till den här kursen med Arpana Sonnsjö

Familjekonstellation är ett kraftfullt och kärleksfullt arbete för dig och ditt system vare sig du ställer upp en konstellation eller är representant i andras konstellationer.

 

Den underliggande dynamiken utforskas, framträder tydligare och bidrar till ökad medvetenhet och insikt.

Metoden kan användas även på problem som gäller arbete, relationer och anknytningsproblem samt inre-barn problematik.

ARPANA Gull Sonnsjö


Osho terapeut. Diplomerad lärare i Learning Love, utbildad i Ljus- & Färg-healing, Familjekonstellation, Organisationskonstellation & Systemisk Coaching.

 

Arpana är beteendevetare, biträdande psykolog, utbildad i psykoterapi, ledarskap samt i meditation med ständig fortbildning. Mer än 35 års erfarenhet av egen terapi & meditation och mer än 20 års professionell erfarenhet av att ge sessioner och att leda kurser.

Image