Kvinnocirkel vid ny- och fullmåne

 
Image

Anmälan:

Boka din plats genom att swisha 150:- (+20:- om du behöver skjuts från dalby) till 123 675 44 51. I samband med betalningen är det viktigt att du i meddelandet anger datum för aktuell kurs och någon form av kontaktuppgift t. ex telefonnummer eller mejl.

 

Betald och bokad biljett återbetalas fram till sju dagar före eventet. Fram till 48 timmar före eventets början återbetalas halva summan. Därefter är du välkommen att istället sälja din biljett till någon annan om du nu skulle få förhinder i sista stund. Du är välkommen när det passar, dörrarna är öppna från 16:45 så det går bra att droppa in efterhand och landa. De stängs kl 17:00.

Praktisk information

Datum & tid:

9 mars, kl 17:00 - 19:30, dörrarna öppnas kl 16:45.

 

Plats:

Strax utanför Dalby, mot torna-hällestad. Adress sändes efter bokning. Möjlighet till samåkning från Dalby busstation finns mot en tilläggsavgift på 20:-, betalas i samband med anmälan.

 

Pris:

150 kr per tillfälle eller 1300 kr för ett 10-kort.

 

Deltagande:

Vi bjuder in till samskapande efterhand - kvinnocirkel -, där den som har en gåva att dela med sig av till gruppen är välkommen att bidra. Det kan vara t. ex en meditation, ett speciellt tema som en behöver stöd i eller en sång/dikt.

 

Medtag bekväma kläder som du kan röra dig obehindat i samt en vattenflaska. Ta gärna även med en bok eller anteckningsblock att skriva i, det förstärker processen att kunna följa upp vad som sker och var du är från gång till gång.

 

Ät inget tungt ca 3 timmar före cirkeln och drick sparsamt med vatten. Kakaon verkar som bäst på fastande mage.

 

Vid frågor kontakta Crearome@gmail.com eller besök vår facebooksida där du även kan anmäla dig till eventet.

Kvinnocirkel vid ny- och fullmåne

Känner du också en längtan efter ett möte med andra kvinnor från hjärtat utan värderande, fasader och skydd, i andetaget, i närvaro, i nuet? Välkommen till kvinnocirkel eller som vi kallar det - Sisters Soul Circle - precis som du är, i det som är.
Cirklar sluts vid varje nymåne och fullmåne (och någon extra gång ibland).

Cirkeln kommer att anpassas lite utifrån nuet och gruppens behov och vi välkomnar även dig syster att göra din röst hörd, testa något, hålla space en stund kanske för första gången. Hör av dig innan om du vill ge liv åt eller prova något på gruppen, få feedback på något.

Kvällen kan även innehålla rörelse av någon form för att mjuka upp kroppen, andnings- och avslappningsövningar, samtal i små grupper med olika teman, speglingsövningar i par, tapping EFT mm, beroende på vad gruppen behöver.

Vi kommer oftast även att ha en kort kakaoceremoni tillsammans för att öppna upp våra hjärtan, fira, hedra eller stärka och befästa något. Vi dricker då en ren ekologisk kakao utan socker, med olika kryddor för smak och verkan.

Kakao har använts i ceremonier världen över sedan länge bl a för den stimulerande effekt den ansetts ha på kroppen.
Kakaons latinska namn betyder ”gudarnas föda” och den sägs ha en hjärtöppnande effekt och anses ge oss starkare kontakt med vår intuition.
Den mytomspunna kakaon är rik på antioxidanter och aminosyror och har omtalats som energigivande dryck.
Kakaon innehåller många antioxidanter och aminosyror som sägs ha en stimulerande och energigivande effekt på kroppen.

Månens kraft, kakaon, övningarna och gruppens vilja att mötas i nuet - skänker ett sammanhang där vi kan mötas i hjärtat och i det som är, utan fasader. Vi får utrymme att uttala det vi inte vågat dela med andra och kanske inte ens satt ord på inför oss själva på grund av rädsla, skam, skuld och annat vi alla bär på, kanske från generationer bakåt.

När vi visar oss för andra, fäller vi ner murar mellan oss och kommer varandra nära i äkta möten. Vi ser hur lika vi egentligen är i våra känslor, försvar, rädslor och i vår kamp och kan enas i detta. Allt vi delar kan ses som vackra gåvor tillägnade våra systrar och dessa gåvor av vad vi brottas med, och är i, bringar styrka till cirkeln och hjälper till med att lösa upp känslor av ensamhet och tomhet.

  •  Vid nymåne planterar vi frön och sätter intentioner för kommande måncykler:

24/3, 23/4, 22/5, 21/6

  • Vid fullmåne skördar vi frukten av det vi planterat, firar, betraktar och har möjlighet att sortera ut och släppa det vi inte känner att vi behöver längre:

9/3, 8/4, 7/5, 5/6.

kvinnocirkel