Tap into your light

 
Tap into your light

Praktisk information

Datum & tid:

2 maj, kl 10:00 - 18:00.

 

Plats:

Strax utanför Dalby, Lund. Adress sändes efter bokning. Möjlighet för upphämtning vid närliggande busshållplats finns om så önskas.

 

Pris:

950:- per person.

 

Deltagande:

Välkommen till tap into your light! Kom gärna i mjuka, sköna kläder och ta med dig anteckningsblock, penna och vattenflaska. Under dagen bjuds du på god, vällagad vegetarisk lunch och rawfood fika med kaffe eller te. Meddela eventuella matallergier vid anmälan.

 

För bokning eller andra frågor:

Kontakta Crearome@gmail.com

Ge dig själv ett heldagsretreat - Tap into your light

Känns det ibland som att du springer ifrån dig själv, aldrig stannar upp och att du längtar efter att vara i ditt hjärta mer?


Känns det som att din energi tar slut för fort eller för ofta?


Känns det som att du lägger alltför mycket tid genom att haka upp dig på i grunden ganska oviktiga saker? Önskar du mer fokus, hjärta och närvaro i ditt liv?


Vill du landa på en plats där du är välkommen precis så som du är?


Då kan tap into your light vara dagen för just dig!

 

Vi möts i en varm och tillåtande atmosfär där vi kan släppa fasader och bara vara. Tillsammans mediterar vi och har grupp-tapping utifrån EFT, en självhjälpsmetod. EFT står för Emotional Freedom Technique - vi tappar mjukt på vissa akupunkturpunkter på kroppen medan vi släpper stress, känslor och tankar som inte gagnar oss längre.


Vi har mjuk yoga/rörelse, äter lunch, fika och använder den kraftfulla sharingen som hjälp att hitta lugnet, hjärtat och närvaron samt skapa energiskiften och styrka. Vi lyssnar inåt, accepterar det som är, släpper lagrad, stagnerad energi och fokuserar på möjligheter och styrka. Hur kan du hjälpa dig själv att må så bra som möjligt?

Du får med dig flera kraftfulla övningar och verktyg som kan ge dig stöd i vardagen på många olika sätt och i många olika situationer.

 
I'm an image
 

Elisabeth Lendelund

Elisabeth Lendelund är socionom och coachar utifrån EFT.
Hon är adopterad från Indien och en rad olika trauman har lett till en smärta som, under läkning, visat henne vägen och lett fram till ett fördjupat och rikt liv.

 

"Jag tror på varje människas inneboende kraft att förändra beteenden och mönstren m.m. Jag tror på kraften i den vila vi ger kropp och sinne då vi helt släpper framtid, dåtid och alla tankar och bara är. Jag tror på de redskap vi alla har för att starta om, börja på nytt, rensa och finna frid. Jag tror på kraften som kommer till oss när vi är i full kontakt med hjärtat och själen. Jag har tillämpat 'Tapping EFT' sedan 2008 för att hela mig själv och jag ser nyttan i tekniken för alla och i så många olika sammanhang. Känslan av att kunna göra något i alla möjliga situationer för att hämta tillbaka lugn, balans eller närvaro, är helt underbar och skapar så mycket trygghet, tillförsikt och hopp."

 
I'm an image
 

Heddeke Andersson

Heddeke Andersson är beteendevetare med mångårig erfarenhet av att arbeta med människor. Hon är utbildad inom ett antal terapeutiska metoder såsom Voice Dialogue och använder sig mycket av den kraftfulla self-help metoden EFT Tapping - både privat och yrkesmässigt. Heddeke är ursprungligen från Nederländerna och har bott i Sverige i mer än 10 år.

 

”Jag älskar att gå på djupet i möten med andra människor.

Jag är fascinerad av människors stora utvecklingspotential och har alltid fokuserat på den. Att lyssna på hjärtat och våga leva efter det är det som driver mig varje dag. Att kunna bidra till andras välmående är ett otrolig privilegium och det bästa jag vet.”