Avokadosmör

Storlek:
579,00 SEK
239,00 SEK
84,00 SEK

Beskrivning

Avokadosmör

Smältpunkt 30-35°C. Ett härligt smör som smälter när det kommer i kontakt med huden. Absorberas fint. Kan användas som det är på torra hudområden- passar annars i de flesta vårdande produkter.

INCI: Hydrogenated avocadooil. Persea gratissima.
Växtdel: Frö.
Ursprungsland: Sydafrika.

Läs mer

Dokument

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

nTLUm
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Fakta om produkten

Varumärke: Crearome
Artikelnamn: Avocadosmör 1 kg
Artnr: 3500-3
Artikelnamn: Avocadosmör 250 g
Artnr: 3500-1
Artikelnamn: Avocadosmör 50 g
Artnr: 3500-2
  • Veganvänlig: Ja

Kunder som köpt denna produkt har även tittat på

  • Crearome
    Vaxaktigt och mycket fett. Hög smältpunkt - 63°C. Används till ljusframställn...
    från 84,00 SEK
  • Crearome
    Rosenvax utvinns ur rosenblommor i samband med tillverkning av rose absolu.
    från 210,00 SEK
  • Crearome
    Utvinns ur stjälk från växt. Vaxaktig och mycket fet. Smältpunkt 68°C. Använd...
    från 84,00 SEK
  • Crearome
    Mjukt och skönt smör från mangofruktens kärna. Mycket fett. Smältpunkt 40-45'...
    från 69,00 SEK