Benzylalkohol konservering

Storlek:
760,00 SEK
30,00 SEK
150,00 SEK
64,00 SEK
2600,00 SEK

Beskrivning

Benzylalkohol konservering

Mikroorganismer som bakterier, svamp och mögel, trivs i alla miljöer där det finns vatten, och utan dem fanns det inte något liv på jorden. De spelar en stor roll i framställning och omsättning av ”dolt” material till näring för växter. De finns överallt i naturen, i jorden, vattnet, luften, på växter och inuti och utanpå människor och djur samt givetvis också på och i en del av de råvaror som används till hud- och hårvårdsprodukter. Många råvaror är utsökt näring för dem i rätt miljö. Hud- och hårvårdsprodukter är alltså oftast rena godiset för dem och utan någon typ av ämnen som stoppar tillväxten förstörs de flesta produkter som innehåller vatten på kort tid. Därför är det nödvändigt att använda ämnen som stoppar tillväxten i alla produkter som inte används upp inom några dagar. Ett undantag är alla produkter utan vatten som massageoljor, salvor, cerat och till viss del även flytande tvål och schampo om det används upp inom 3-4 veckor.

Används med 0,3% (shampo, tvålar) - 1% (cremer/lotion). OBS: Fungerar endast effektivt i produkter med PH-värde under 5-. Använd 0,5% mjölksyra, citronsyra för att sänka PH-värdet. Detta konserveringsmedel är tillåtet att använda i BDIH- och EcoCert-kontrollerade naturkosmetik. Observera att den doftar bittermandel och kan ge doft åt produkterna.

Vetenskapligt namn: Benzyl Alcohhol, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid.

Läs mer

Dokument

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

Yz7D2V
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Fakta om produkten

Varumärke: Crearome
Artikelnamn: Benzylalkohol konserv 1 l
Artnr: 4908-4
Artikelnamn: Benzylalkohol konserv 10 ml
Artnr: 4908-1
Artikelnamn: Benzylalkohol konserv 100 ml
Artnr: 4908-3
Artikelnamn: Benzylalkohol konserv 30 ml
Artnr: 4908-2
Artikelnamn: Benzylalkohol konserv 5 l
Artnr: 4908-5
  • Veganvänlig: Ja

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Crearome
    Höjd 23 cm, diameter 8.5 cm. Finns även 500 ml Artnr 7226. Beställ kapsyl sep...
    Art nr. 7491
    12,50 SEK
  • Crearome
    Söt och varm doft. Upplyftande på sinnet. Passar alla hudtyper, sägs öka elas...
    från 54,00 SEK
  • Crearome
    En fet olja som utvinns ur macadaminötter. Härlig att använda till både hudvå...
    från 100,00 SEK
  • Crearome
    Naturidentiskt E-vitamin med vitaminbeteckning dl-alpha-tocopherol 920 IE/gra...
    från 62,00 SEK