C-vitamin palmitat

Storlek.:
60,00 SEK
358,00 SEK
192,00 SEK
1243,00 SEK

Beskrivning

C-vitamin palmitat

Co-antioxidant. Framställs av askorbinsyra (vitamin C) och palmitinsyra. Den är främst en antioxidant som hämmar härskning/oxidering av fett och olja. Viktigaste funktionen är förmågan den har att regenera E-vitamin. Den är inte 100% oljalöslig blandas därför inte med veg olja. Den måste användas i produkter med vatten som creamer, lotioner och geleer. Förutom detta har den kvar sin C-vitamineffekt och genom kopplingen med en fettsyra penetrerar den lättare huden och tar med sin effekt av C-vitamin in i huden. Dosera 1-3%.

Vitaminer i hud- och hårvårdsprodukter har två olika syften:
1. De flesta vitaminer fungerar som antioxidanter, d v s hindrar fett och olja att härskna i produkten och senare på
huden.
2. Att ha en viss effekt på huden! Givetvis kan vi ta upp vissa vitaminer genom huden (ett omdiskuterat faktum). Vilken nytta kan de eventuellt göra? Kan huden ha brist på vitaminer? Mer information finns i Guldet från växterna, art. nr. 7041 och Skapa Din egen naturkosmetik, art. nr. 7024. 

INCI: Ascorbyl Palmitate

Läs mer

Dokument

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

3keW
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Fakta om produkten

Varumärke: Crearome
Artikelnamn: C-vitamin oljelöslig 10 g
Artnr: 4002-1
Artikelnamn: C-vitamin oljelöslig 100 g
Artnr: 4002-3
Artikelnamn: C-vitamin oljelöslig 50 g
Artnr: 4002-2
Artikelnamn: C-vitamin oljelöslig 500 g
Artnr: 4002-4

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Crearome
    Broccoliolja kallpressad eko en ny spännande vegetabilisk olja som amvänds av...
    från 129,00 SEK
  • Crearome
    Örtig och frisk doft. Aktiverande. Mildast av cineoltypen och kamfertypen. Pa...
    från 60,00 SEK
  • Crearome
    Kan användas i livsmedel t ex i karameller, honung mm. Frisk, lite blommig eu...
    från 60,00 SEK
  • Crearome
    Välgörande salt från Himalayas berg, med ett ursprung som sträcker sig miljon...
    från 42,00 SEK