Rödbrunt normalpigment

Storlek:
50,00 SEK
215,00 SEK

Beskrivning

Rödbrunt normalpigment

Normalpigment används för färgsättning av oljelösliga produkter som smink, puder, läppstift och färgade hudcremer! De skimrar eller glittrar inte som pärlemorpigmenten! Utmärkta i mineralsmink!

Används främst för färgsättning av oljelösliga produkter som smink: puder, läppstift och cremer som skall ge färg på huden. Passar ej bra i vattenlösliga produkter som tvål, då pigmenten långsamt sjunker till botten av förpackningen efter en tid. Dessutom kan de färga badkarskanter och handfat.

CI-namn: Iron Oxides

CI-nummer: CI-77499 E 172.

Läs mer

Dokument

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

W5PBQY
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Fakta om produkten

Varumärke: Crearome
Artikelnamn: Rödbrunt normalpigment 10 g
Artnr: 6205-1
Artikelnamn: Rödbrunt normalpigment 100 g
Artnr: 6205-2

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Crearome
    Inklusive insats. Passar art. nr. 7218, 7257, 7493 och 7219 (100 ml PET). Höj...
    Art nr. 7408
    2,80 SEK
  • Crearome
    Används t ex till ögonskugga. Ca 5 ml. Höjd 0.9 cm, diameter: 4.3 cm.
    Art nr. 7280
    8,80 SEK
  • Crearome
    Vattenlöslig kosmetisk färg för badbrus. Kan även användas till hårschampo, k...
    från 35,00 SEK
  • Crearome
    Ca 14 ml. Höjd 11.5 cm, 1.5 cm i diameter. Säljs i förpackningar om 5 st. Dvs...
    Art nr. 7289
    från 13,50 SEK