Grönt normalpigment

Storlek:
74,00 SEK
460,00 SEK

Beskrivning

Grönt normalpigment

Normalpigment används för färgsättning av oljelösliga produkter som smink, puder, läppstift och färgade hudcremer! De skimrar eller glittrar inte som pärlemorpigmenten! Utmärkta i mineralsmink!

Används främst för färgsättning av oljelösliga produkter som smink: puder, läppstift och cremer som skall ge färg på huden. Passar ej bra i vattenlösliga produkter som tvål, då pigmenten långsamt sjunker till botten av förpackningen efter en tid. Dessutom kan de färga badkarskanter och handfat.

CI-namn: Chrom Oxide Green

CI-nummer: 77288

Läs mer

Dokument

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

7eG52n
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Fakta om produkten

Varumärke: Crearome
Artikelnamn: Grönt normalpigment 10 g
Artnr: 6203-1
Artikelnamn: Grönt normalpigment 100 g
Artnr: 6203-2

Kunder som köpt denna produkt har även tittat på

  • Crearome
    Vattenlöslig kosmetisk färg för badbrus. Kan även användas till hårschampo, k...
    från 35,00 SEK
  • Crearome
    En typ av pärlemorpigment som skimrar metalliskt. Svaga, pastelliga nyanser s...
    från 90,00 SEK
  • Crearome
    Pärlemorpigment är läckra och används till färgsättning av smink, mineralsmin...
    från 80,00 SEK
  • Crearome
    Pärlemorpigment är läckra och används till färgsättning av smink, mineralsmin...
    från 60,00 SEK