Aktuellt

 


 

LOGONA ÖRTHÅRFÄRGER


 

Nyheter! Vali rakprodukter


 

 Nya vegetabiliska oljor!

 Läs mer!


 

Nya eteriska oljor!

Läs mer! 


 

 

Viktig information angående örtförpackningarna!

 Läs mer!

 

 

Islandshästverksamhet i Torna Hällestad - Lendelundens Lantlif!

Vi bedriver nu även en Islandshästverksamhet med avel, lektioner, turer, kurser mm

Du kan rida på din egen häst eller låna någon av våra kvalitetshästar! Läs mer på www.lendelunden.nu

Vi finns i Torna Hällestad utanför Lund! Otroligt vackert!

I vackra och färgsprakande höst håller vi kurser och lektioner.

Instruktörer här under hösten är James Faulkner, Lena Gunnarsson, Juliane Klink, Eloise Bodelsson och gästinstruktörer under året är Haffi Gislason (nästa kurs 9-11 mars) Johann Fridgeirson, Cosma Gill, Marcus Ljungqvist, Eyolfur Thorsteinson m fl. Under vårterminen kan du också träna sitsoptimering för Anna Stenbeck med eller utan häst.Butik finns och möjlighet att boka in sig för konferens eller personaldag!

Produkter för häst och hund hittar du här!

 

Lendelundens Lantlif

 

Viktigt meddelande

Företaget bakom Logona, Sante och Heliotrop meddelar idag (27/11 2013) i ett pressmeddelande att de lämnar den Kinesiska marknaden. Inga varor kommer skickas till Kina from 1 december 2013 eftersom djurtestning numera är ett krav för att registrera kosmetiska produkter i Kina. 

Vi på Naturkosmetikkompaniet är glada för denna reaktion och står bakom dem till 100%. 

 

NYHET! EKOLOGISKA YOGAKLÄDER I FANTASTISK KVALITET!

Energigivande kläder för ditt välbefinnande!

Att medvetet välja färger och nyanser för att skapa en harmonisk och hälsosam omgivning är en gammal tradition inom både Feng Shui och Ayurveda.

Inom inredning är det för att nå balans och framgång i både hem- och arbetsmiljö. Att klä sig i The Spirit of OM-kläder är ett enkelt sätt att påverka sitt eget välbefinnande genom att bära med sig energin från de olika färgerna varje dag.

De flesta plagg är tillverkade i ekologisk bomull, men även i bambu eller ull. De behåller sin form och sina vackra nyanser även efter många tvättar. Dessutom innehåller många av plaggen även ädelstenen Turmalin i mikroniserad form för att ge ytterligare balans till bäraren.

Vi är stolta över att stor vikt läggs vid en hög etisk, social och ekologisk standard i produktionen!

The Spirit of OM erbjuder även underbar, tjock frotté, handdukar, badlakan, badkappor, kudde mm samt handdukar i mjukaste bambufrotté.

 

 

VÅR NYA BUTIK I SKÅNE! Nu är den här vår nya lilla butik i Skåne utanför Staffanstorp på Flintevångsvägen 100! Vi erbjuder mängder av ekologiska produkter av olika slag samt fullt sortiment av alla våra varumärken Crearome, Lendelundens Naturprodukter, Logona, Senses by nature, Sante osv. (Åker Du långt och är ute efter en speciell produkt, slå en signal innan och kontrollera att vi säkert har den hemma! Riktigt stora förpackningar lagerhåller vi inte).
Öppettider: Må 11-16:30 Tis Ons Tor 11-18 Fre 11-16:30.

 

NYHET - Vi erbjuder nu naturliga solskyddsprodukter från Acorelle!

 

Många hälsningar Elisabeth Lendelund

Plats:

Butik/Café Lendelundens Roots of Love
Lundavägen 1
247 50 Dalby (Skåne)
046-2717900