Kunder som köpt denna produkten har även köpt
Crearome
Vaxaktigt och mycket fett. Hög smältpunkt - 63°C. Används till ljusframställn...
från 115,00 SEK
Crearome
Eko-kontroll: BCS Ökogarantie. Ger mjukhet och skydd samt konsistens i hudvår...
från 113,00 SEK
Crearome
Pärlemorpigment är läckra och används till färgsättning av smink, mineralsmin...
från 79,00 SEK
Crearome
Kokosolja eko Matkvalitet. Smältpunkt 25-28°C. Bra att använda till stekning,...
från 42,00 SEK
Varor från samma varugrupp
-
från 71,00 SEK -
CrearomePärlemorpigment är läckra och används till färgsättning av smink, mineralsmin...
från 105,00 SEK -
CrearomeVattenlöslig kosmetisk färg för badbrus. Kan även användas till hårschampo, k...
från 37,00 SEK -
CrearomeEn typ av pärlemorpigment som skimrar metalliskt. Svaga, pastelliga nyanser s...
från 90,00 SEK







