Kunder som köpt denna produkten har även köpt
Crearome
Normalpigment används för färgsättning av oljelösliga produkter som smink, pu...
från 50,00 SEK
Art nr. 9027
från 11,90 SEK
Crearome
Tvålmassa Glycerin Natur
Tvålmassa natur semitransparent. För tillverkning a...
Art nr. 4209-1
från 69,00 SEK
Crearome
Utvinns ur en viss sorts palmblad. Vaxaktig och mycket fet. Smältpunkt 84°C. ...
från 75,00 SEK
Varor från samma varugrupp
-
från 71,00 SEK -
CrearomePärlemorpigment är läckra och används till färgsättning av smink, mineralsmin...
från 105,00 SEK -
CrearomeVattenlöslig kosmetisk färg för badbrus. Kan även användas till hårschampo, k...
från 37,00 SEK -
CrearomePärlemorpigment är läckra och används till färgsättning av smink, mineralsmin...
från 104,00 SEK







