Rosmarin antioxidant eko

Aktiva ämnen:
72,00 SEK
150,00 SEK
405,00 SEK
1513,00 SEK
2360,00 SEK

Beskrivning

Rosmarin antioxidant används som antioxidant i vegetabiliska oljor och fetter. Stabilare än E-vitamin. Dosera 0,02-0,1% i mättade oljor (typ kokos- och palmolja), 0,2-0,4% i fleromättade oljor (alla helt flytande oljor).

Vitaminer i hud- och hårvårdsprodukter har två olika syften:
1. De flesta vitaminer fungerar som antioxidanter, d v s hindrar fett och olja att härskna i produkten och senare på
huden.
2. Att ha en viss effekt på huden! Givetvis kan vi ta upp vissa vitaminer genom huden (ett omdiskuterat faktum). Vilken nytta kan de eventuellt göra? Kan huden ha brist på vitaminer? Mer information finns i Guldet från växterna, art. nr. 7041 och Skapa Din egen naturkosmetik, art. nr. 7024. 

Vetenskapligt namn: Rosmarinus officinalis, Helianthus Annuus Seed Oil Rosmarin antioxidant

Läs mer

Dokument

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

KMMbn
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Fakta om produkten

Varumärke: Crearome
Artikelnamn: Rosmarin antioxidant eko
Artnr: 4010-1
Artikelnamn: Rosmarin antioxidant eko
Artnr: 4010-2
Artikelnamn: Rosmarin antioxidant eko
Artnr: 4010-3
Artikelnamn: Rosmarin antioxidant eko
Artnr: 4010-4
Artikelnamn: Rosmarin antioxidant eko
Artnr: 4010-5
  • Ekologisk: Ja
  • Veganvänlig: Ja

Kunder som köpt denna produkt har även tittat på

  • Crearome
    Ett mycket stabilt oljelösligt ämne framställt av olivolja. Squalane ger hude...
    från 108,00 SEK
  • Crearome
    Tillfälligt slut i lager. Bra att tillsätta i produkter för användning vid to...
    från 40,00 SEK
  • Crearome
    Glycerinextrakt av Tamarinens fruktkött. Innehåller hög mängd alfa-hydroxi-, ...
    från 68,00 SEK
  • Crearome
    10% i mandelolja. Azulen är det ämne som bildas i kamomill under destillering...
    från 104,00 SEK