Stärkelse kosmetisk

Storlek:
1+ 763,00 SEK
5+ 650,00 SEK
1+ 306,00 SEK
1+ 96,00 SEK

Beskrivning

Stärkelse kosmetisk

En naturlig stärkelse med många användningsområden. Den stabiliserar alla typer av cremer, lotioner, balsam, make up och särskilt produkter med lågt Ph som innehåller färger, mjölksyra, AHA, DHA, örtextrakt, salt  och andra råvaror som kan göra ”emulsioner” med vatten och olja instabila och den skyddar mot effekter från värme, kyla som också kan  separera vatten/oljeemulsioner. Den  ger också en mjuk och skön balsamkänsla på huden. 1-2% räcker. Den stabiliserar och ger skönare känsla åt inpackningar,  ansiktsmasker med tex lera och alger. ca 2-4 %.  Den får de nya tvättaktiva ämnena för tvålar/schampo att bli blandbara och mer stabila. 2-3%. Ska mixas i vatten. Används också för att göra gel - ensam  eller ihop med t  ex carragen och cellulosa. Den gör mycket stabila geler. 2-4%. Den ska lösas i enbart vatten under vispning och sedan svälla i 4-5 min. innan något annat tillsätts. (Läs mer i gratisbroschyr art. nr. 7133, och ansiktsmasker  s.  71). Förvaras kallt och torrt.                                           

Vetenskapligt namn: Hydropopyl Starch Phosphate

Läs mer

Dokument

Dokument (0)

Omdöme

Lämna ett omdöme

LnHSK
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Fakta om produkten

Varumärke: Crearome
Artikelnamn: Stärkelse kosmetisk 1 kg
Artnr: 4302-1
Artikelnamn: Stärkelse kosmetisk 250 g
Artnr: 4302-2
Artikelnamn: Stärkelse kosmetisk 50 g
Artnr: 4302-3

Kunder som köpt denna produkt har även tittat på

  • Crearome
    Mångsidig råvara för schampo och flytande tvålar. Har 3 funktioner, ger bra s...
    från 69,00 SEK
  • Crearome
    Mixas med vatten. Gummi arabicum kommer från trädet Acacia Senegal. Kan lösas...
    från 31,00 SEK
  • Crearome
    Mixas med vatten. Xanthangum är en polysackarid som produceras av speciella b...
    från 133,00 SEK
  • Crearome
    Carrageenpulver ett vegetabiliskt geleringsmedel med livsmedelskvalitet. 60 g...
    Art nr. 4306
    110,00 SEK