Kunder som köpt denna produkten har även köpt
från 75,00 SEK
Crearome
Äntligen en kokosolja som luktar och smakar som kokos! Underbar att använda i...
från 60,00 SEK
Crearome
Utvinns ur en viss sorts palmblad. Vaxaktig och mycket fet. Smältpunkt 84°C. ...
från 75,00 SEK
Crearome
Vattenlöslig kosmetisk färg för badbrus. Kan även användas till hårschampo, k...
från 37,00 SEK
Varor från samma varugrupp
-
från 49,00 SEK -
CrearomeTapioka kommer från maniokbuskens rotknöl och är även kallad kassava. Den kom...
från 51,00 SEK -
från 129,00 SEK -
Glucomannan utvinns ur mjölet och användas främst som stabilisator och förtjo...
från 77,99 SEK







