Elisabeth

UNDERBARA GÅVOR
Ge bort en fin upplevelse med omtanke till någon Du tycker om istället för prylar som vi oftast har för många av! Stryk lakanen till ett speciellt tillfälle som partnerns födelsedag, alla hjärtans dag eller en bröllopsdag... Strykta lakan blir mysigt mjuka och du piffar till det hela genom att spraya med rosenvatten eller apelsinblomsvatten på lakanet när du stryker dem. Det som är bra med äkta rosenvatten är att man även kan användadet som ansiktsvatten, ansiktsspray, roomspray och faktiskt också i matlagning. Rosenvatten ingår ofta i gamla recept. Observera att allt rosenvatten som saluförs inte är äkta.

Gillar du lavendel så kan du köpa eterisk lavendelolja och blanda ut några droppar i lite alkohol och sedan tillsätta den doftsatta alkoholen i vattnet i sprayflaskan som du sprayar lakanet med då du stryker. Lavendeln omtalas som rogivande och lugnande.

Att ge bort en skön upplevelse som en härlig massage med egenhändigt tillverkad massageolja blir garanterat också uppskattat! Värm gärna aromaoljan lite före massage. Använd sesamolja och droppa i 25 droppar av vår färdiga blandning Romantik. Sedan kan du ge din älskade en njutbar massage med romantisk doft som bäddar för romantik.

  Varor som ingår artikeln.

 • Crearome
  Alla lavendelplantor i åkern som denna olja kommer från är individuella. Kryd...

  från 98,00 SEK
 • Lendelundens - Roots of love
  Skönt svalkande effekt. Rent rosenhydrolat. Vatten har destillerats genom ros...
  Art nr. 13530-2
  89,00 SEK
 • Crearome
  Sesamoljan eller Sesamfröoljan är en halvfet härlig olja. Det är en klassisk ...

  från 47,00 SEK