Hem » Produkter » WELLNESS » Rökelse

Rökelse

 

Rökelsespinnarna är helt handgjorda, väger 1,6 till 1,8 gram och brinner i ca 65 till 80 minuter. Rökelsepinnar ger lugn och harmoni om de tllverkas fridfullt och stilla med naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Laboratorier i Balgalore, Indien, är ansvariga för att välja det bästa råmaterialet och förbereda Masala-blandningen som rökningspinnen skapas av. Vår Masala är gjord av honung, sällsynta och värdefulla träpulver, eteriska oljor, kryddor och exklusiva hartser för att göra en mjuk och elastisk rökelse som ger en unik doft med en fantastisk kvalitet.

Enbart naturliga ingredienser används fria från kemikalier, parfymer och mineraloljor. Masala-blandningen är beredd på samma hemliga recept som för 400 år sedan, som föreskrivs av den gamla vediska läran, månfaserna, solens och planets banor och mycket värdefulla hemliga traditioner. Masala är en levande blandning och måste därför behandlas med stor omsorg och lugn i produktionen.

Dess ingredienser blandas i hemlighet vid olika tillfällen. Masala bearbetas och lagras i grytor och det tar ungefär 15 dagar innan den kan rullas på pinnar med mästerlig skicklighet. Torkprocessen varar ungefär sju dagar medan pinnarna kontinuerligt vänds för att få en bra uttorkning. Detta är en mycket viktig fas för rökelsens och dofternas hållbarhet, och varar från en vecka i varmt väder till två veckor när det är kallt och fuktigt. Efter torkningen läggs pinnarna omedelbart i försilvrade kuvert för att hållas fräscha.

Varje förpackning innehåller 10 stycken rökelsepinnar.

Totalt 134 poster
Sida 1 av 3
1 2 3