Elisabeth Lendelund
Vispa ihop ett läckert, fluffigt bodybutter!
0 kommentar(er)
Elisabeth
Detta blir din Vitaminkick under vintern! Gör ett eget milt morotssmör. Om du vill ha det fluffigt så vispar du det med elvisp då allt är blandat! Läckert!
0 kommentar(er)
Ett enkelt recept på body butter med bara en enda nödvändig ingrediens, nämligen kokosolja. Dessutom tar det bara någon minut att göra och du har sedan en produkt som varar flera månader! Häll bodyvispen i en vacker glasburk, häng på en handskriven tag och du har en utmärkt "gå bort" gåva!
0 kommentar(er)
Utelivssalva att ha med sig och använda flitigt när man är mycket ute i skog och mark, arbetar eller vandrar! Väder och vind - skog och mark och fiske!
Ibland önskar man en lättare lotion - de här går att spraya på huden och är fin när man är känslig eller har bränt sig! Den lenar och är välgörande med bl a Aloe Vera och avocadoolja som är rik på mycket men bl a på D-vitamin.
0 kommentar(er)
Elisabeth
Med åren kommer ofta en del bråck. En mycket skön kräm att försiktigt smörja på de utsatta hudområdena vid åderbråck. Crémen tillför ju även huden lite fett.
0 kommentar(er)
Elisabeth
En lyxig och härlig kroppskräm, rik på återfettande ämnen och näring.
0 kommentar(er)
Elisabeth
Gör ett eget milt Kamomillsmör VEGAN - RAW shea - med bisabolol. Detta blir din All round kräm för hela familjen eller bara dig!
0 kommentar(er)
Elisabeth
En allt-i-ett produkt för både kvinnor och män. Sätter igång blodcirkulationen, avlägsnar döda hudceller samtidigt som den hjälper huden att regenereras.
0 kommentar(er)