Elisabeth Lendelund

Copaiba eterisk olja har använts i många hundra år för att stötta både kropp och själ. Vi älskar den för dess mångsidighet och milda väldoft.

Antiinflammatorisk:

Tre droppar copaiba i en matsked vegetabilisk olja gör gott för immunförsvaret – ta en om dagen!

För att fräscha upp skor:

Har du gympaskor eller kängor som inte luktar så gott? Blanda 20 droppar copaiba eterisk olja i en dl vatten och spraya inuti skorna.

Som rumsfräschare:

Har du ett utrymme som luktar instängt eller rent av illa? Droppa 8 droppar copaiba i en aromalampa eller på en aromasten för att rena rummet från dålig lukt.

Mot dålig andedräkt:

Du tillverkar enkelt ett effektivt munvatten genom att blanda 5 droppar copaiba eterisk olja i en dl vatten. Gurgla för en fräsch mun!

Mot ärrbildning:

Copaiba kan hjälpa till med sårläkning och motverka ärr. Använd 2 droppar i valfri olja, salva eller kräm och smörj in 2 gånger dagligen.

För lusten:

Visste du att copaiba är känt som ett afrodisiakum i många delar av Latinamerika? Doftsätt ett rum och låt romantiken flöda!

Missa inte våra andra spännande recept! Vi har allt från kropps-, ansikts- och hudvård till mat, deserter, smink, praktiskt enkla DIY tips och så vår eterisk oljekalender där du får lära dig känna alla våra eteriska oljor och dess användningsområden! Receptbloggen - Eterisk oljekalender - Vårrecept.

    Varor som ingår artikeln.

  • Crearome
    Copaiba balsam ekologisk eterisk olja. Oljan har använts i hundratals år, bå...

    från 74,00 SEK