Vårrecept

Det är hög tid att skapa din bästa vår-hy! De kalla, blöta månaderna tar ut sin rätt, och oavsett om vi lider av köldeksem, akne eller känslig hud så kan vi alla vinna på att ge vår hy lite extra kärlek just nu. Sällan har vi ju haft så mycket tid till egenvård som under den här ofrivilliga karantänen! Låt oss göra det bästa av situationen - hålla oss själva och varandra säkra och pyssla om oss själva lite extra när vi finner tid och ro till det. Hudvård kan faktiskt vara väldigt terapeutiskt! Vi har tagit fram en serie recept och tips som hjälper dig att ta hand om din hy och ge den förutsättningarna att stråla ikapp med vårsolen!
Elisabeth Lendelund
För att ge din hudvård en flygande start så rekommenderar vi att du först ångbadar din hud.
Elisabeth Lendelund
Exfoliering eller peeling som det också kallas är processen där vi gör oss av med gamla hudceller så att ny, fräsch hud får titta fram.
Elisabeth Lendelund
Vi ÄLSKAR ansiktsbehandlingar, och har några riktigt bra tips på lager!
Elisabeth Lendelund
Glycerolextrakt är lite av en doldis i hudvårdsvärlden - många konventionella hudvårdsprodukter innehåller glycerol i varierande mängd, men det många inte vet är hur enkelt det är att själv använda och skapa egna produkter och kurer med glycerolextrakt som bas.
Elisabeth Lendelund
Lera är en uråldrig ingrediens som är helt naturlig och välgörande för huden. Den kan hjälpa till att balansera fet- och blandad hy och ge näring åt den torra huden.
Elisabeth Lendelund
- vitaminboosta din hudvård!
Elisabeth Lendelund
Vi har sammanställt ett recept på en exfolierande ansiktsbehandling som du enkelt tillverkar med våra oljor och nyponfrö peelingpulver.