Följande ingredienser behövs:
40 ml rapsolja
30 ml jojobaolja
20 ml persikokärnolja
10 g kokosfett
Gör så här:
Smält kokosfettet i vattenbad på spisen. Ta kärlet från värmen och tillsätt övriga oljor. Häll upp i flaskor.
Receptet är hämtat ur boken Guldet från växterna, Artaromaförlaget.
-
CrearomeKokosolja eko Matkvalitet. Smältpunkt 25-28°C. Bra att använda till stekning,...
från 44,00 SEK -
CrearomeEn halvfet olja. Utvinns ur det inre "fröet" i persikokärnan. Påminner om apr...
från 99,00 SEK -
CrearomeEn halvfet, lätt och mild olja med vaxaktiga fettsyror som ger skydd utan att...
från 175,00 SEK -
CrearomeEn halvtorr olja utan färg och doft. En svensk motsvarighet till olivoljan i ...
från 82,00 SEK