Hem » Lendelunden - Roots of love » Blogg & Recept

Blogg & Recept

Blogg & Recept

Efter söndagens invigning av Lendelundens Roots of Love blev det uppenbart för oss hur Dalbyborna har saknat att ha en oas där man bara kan vara. Närmre 200 besökare i alla åldrar kom förbi och fikade, åt middag och handlade av våra produkter. Lendelundens Roots of Love är Crearomes kärleksbarn och nu har en ny spännande resa börjat för oss. Allt vi gör har det gemensamt att det görs med kärlek och värme – oavsett om vi lagar mat, utformar yogaklasser eller skapar holistiska produkter. Vi sätter människan och hennes välmående i centrum.


Många människor går mot en mer medveten relation till mat och ätande, och det vi hoppas kunna visa är hur lustfyllt det är att skapa och äta mat och dryck med genuina, naturliga råvaror. Mycket av det vi serverar är veganskt/raw, samtidigt som det är maträtter som gemene man känner igen. Hos oss kan du äta älskade klassiker som äppelpaj med vanilj – helt utan raffinerat socker och andra tillsatser. Det var för övrigt en av de vanligast förekommande aha-upplevelserna bland invigningens kunder – hur förhållandevis få ingredienser kan skapa stora smaker när de hanteras på rätt sätt.


Flera av våra besökare nämnde i söndags att de känner stolthet över hur Dalby utvecklas. På många mindre orter försvinner butiker och andra verksamheter, men i Dalby växer centrum. Detta är något som vi också är stolta över, och tar på största allvar. Vi kommer fortsätta att utveckla vår verksamhet i dialog med er kunder, och vi kommer fortsätta att överraska er med nya koncept!