Hem » Lendelunden - Roots of love » Café & Rawfood

Café & Rawfood

Kärleksrötter slår rot i Dalby

Den gamla järnhandeln i Dalby gamla centrum mittemot Gästis sjuder av liv bakom pappersklädda fönster, och det är snart dags för invigning av Dalbys nya, fräscha mötesplats; Roots of Love.

Här kommer du kunna ta en fika, äta lunch, handla med dig något hem, gå kurser, yoga, skapa själv och bara vara tillsammans med nya och gamla vänner.

Bakom det nya konceptet hittar vi paret Elisabeth och Finn Lendelund som sedan tidigare driver butik vägg-i-vägg med den gamla järnhandeln. Nu öppnas lokalerna upp för att hysa härliga nya verksamhetsformer där ett besök ger en helhetsupplevelse i hälsans tecken.
Här möter Indien Sverige - gammalt möter nytt - och olika mattraditioner med välbefinnandet i centrum möts.

I huset på Lundavägen 1 länkas allt samman till en helhet där basen bygger på att det som görs med kärlek blir bra - oavsett om det handlar om mat, gåvor, att ta hand om sig själv eller något helt annat.

Lendelundens Kärleksfulla Catering
Du kan anlita Lendelundens Roots of Love för dina cateringbehov – oavsett om det gäller den mindre middagsbjudningen eller den stora femtioårsfesten! Vi tar fram menyer som passar årstiden och era önskemål; oavsett om ni efterfrågar vegetariskt, veganskt eller raw food. Ni kan alltid vända er till oss om ni har enskilda gäster med särskilda behov, då vårt duktiga kök är experter på att hitta kreativa och läckra lösningar på alla utmaningar de ställs inför!

Abonnera Lendelundens Roots of Love
Lördag eftermiddag till och med söndag kväll finns det möjlighet att abonnera Lendelundens Roots of Love för sällskap upp till 20 personer.