Hem » Lendelunden - Roots of love » Kurser & Workshops

Kurser & Workshops

❈ HUDVÅRDSWORKSHOP NYSTART 2020 DIY

Skapa hudvårds- och kroppsprodukterna som du inte fick i julklapp! Börja det nya året naturligt och med hjärtat. Du får med dig två egentillverkade produkter hem och så bjuder vi på raw fika!

Det finns just nu inget bestämt datum för nästa hudvårdsworkshop.

450 kr

Anmäl dig här!

Plats: Lundavägen 1, 247 50 Dalby, (Caféet Roots of Love).


Kvinnocirkel 🌙 Systergrupp

Vi samlas i cirkel i samklang med månens cykel, vid varje nymåne och fullmåne.

Cirkeln kommer att se lite olika ut beroende på vad gruppen som samlats behöver. Men vi kommer alltid att börja och avsluta med en gemensam meditation och sharing-runda.

Kvällen kan även innehålla lätt rörelse för att mjuka upp kroppen, andnings- och avslappningsövningar, samtal i små grupper på olika teman, speglingsövningar i par för att öka medvetenheten kring vad som står i vägen för att verkligen kunna möta varandra, mm, beroende på vad gruppen behöver.

Vi kommer även att ha en kort kakaoceremoni tillsammans för att öppna hjärtat och stärka den egna intuitionen. Vi dricker då en ren kakao, utan tillsatser, med spännande kryddor för smak och verkan.

Kakao har använts som medicin och i ceremonier världen över sedan länge.
Ordet kakao betyder ”gudarnas föda” och kakaon sägs ha en hjärtöppnande effekt samt låta oss komma i kontakt med vår intuition.

Kakaon innehåller många antioxidanter och aminosyror som sägs ha en stimulerande och energigivande effekt på kroppen.

Kombinationen av månens visdom, kakaons hjärtöppnande kraft och gruppens stöd ger ett utrymme där vi kan mötas som vi är. Utan att behöva bära en mask och med tillåtelse att uttala även det som vi brukar dölja i mötet med andra.

Det vi vill dölja för andra för att vi känner skam eller rädsla, är ofta precis det som för oss närmare varandra, eftersom vi då kan känna oss mindre ensamma. Vi bär alla på gåvor till varandra när vi möts från hjärtat. Genom att kunna dela våra svagheter så finner vi vår styrka i gemenskapen.

Vid nymåne planterar vi frön och sätter intentioner för kommande måncykler.

Vid fullmåne skördar vi frukten av det vi sått och har samtidigt möjlighet att sortera ut och släppa vad vi inte behöver längre.

PRAKTISKT

Vi bjuder in till samskapande efterhand, där den som har en gåva att dela med sig av till gruppen är välkommen att bidra. Det kan vara tex en meditation, ett speciellt tema som en behöver stöd i eller en sång/dikt.

Ät inte inget tungt ca 3 timmar före cirkeln och drick sparsamt med vatten. Kakaon verkar starkast på fastande mage.

Medtag bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i samt en vattenflaska.

Ta gärna med en bok eller ett anteckningsblock att skriva i, det förstärker processen att kunna följa upp vad som sker och var du är från gång till gång.

Dörrarna öppnas 15 minuter innan vi börjar, kom gärna i god tid för att hinna landa.

PROVA PÅ

24 jan kl 15:00 - 17:00.
Introduktionspris 100 kr.

ANMÄLAN

crearome@gmail.com eller till oss på Messenger.

Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta Ida Helmers på 073-2081825 eller på Messenger.

PRIS

100kr introduktionspris
Sedan 150kr/gång eller 1200kr för ett 10-kort.

Du är välkommen att komma när det passar dig och behöver alltså inte binda upp dig för flera gånger. Det går även bra att droppa in efterhand, tills vi märker att gruppen blivit lagom stor.

❤️ Varmt välkommen - precis så som du är.
💫 Ida och Elisabeth 💫

Plats: Lundavägen 1, 247 50 Dalby, (Cafeét Roots of Love).


Yoga

Första lördagen i månaden kl 10:00

Onsdagar och fredagar kl 08:45

240 kr

Anmäl dig via mejl till Crearome@gmail.com

Plats: Lundavägen 1, 247 50 Dalby, (Cafeét Roots of Love).